AMAZONASI DZSUNGEL TÚRA 4 NAP/3 ÉJSZAKA

 

 

 

1. NAP: Ez a túra a Limából Iquitosba repüléssel kezdődik, ugyanis Iquitosba vagy így, vagy hajóval juthatnánk csak el, mert a dzsungel tökéletes belsejében van és nem vezetnek oda utak. Mivel a program Iquitosban reggel kezdődik Limából vagy egy hajnali géppel repülünk Iquitosba (ez esetben egy éjszakát előtte Limában kell töltenünk) vagy délután érkezünk Iquitosba és egy éjszakát a progam előtt Iquitos városában kell töltenünk.

2-3. NAP: Iquitos csak a belépő a dzsungelhez, ez a közelben található egyetlen nagyváros, és ide érkezik csak repülő Limából. Innen Iquitos úszó negyedén (Belém) és piacán át haladunk motoros kenukkal kb. 2 óra alatt az Amazonas partján fekvő lodge-ig, ahol a szállásunk és a programok is lesznek. Elfoglalhatjuk a szúnyoghálóval ellátott szállásainkat, és a következő napok programjai során lehetőségünk van mindent kipróbálni a dzsungel életből. A programokat a helyi guideunkkal koordinálva végezzük, semmi sem kötelező, és az alábbi lehetőségek közül választhatunk: kenuzás az Amazonas mellékágain, rózsaszín delfin megfigyelés, fürdés az Amazonasban, piranha horgászat, éjszakai dzsungel séta, hajnali madárles, ismerkedés a helyi törzsekkel, táncaikkal, helyi gyógynövényekkel, köpőcsövezés és az őserdő flórájának és faunájának megismerése.

4. NAP: Délelőtt szabadprogram, majd délután visszaindulunk Iquitosba, ahonnan rögtön a reptérre visznek és visszarepülünk Limába.

Ár 2019-ben: 400-450 USD / fő (kb. 115 000 Ft), ami tartalmazza az oda-vissza repülőjegyeket Lima-Iquitos-Lima útvonalon a legalacsonyabb osztályon, a transzfereket Limában és Iquitosban, a plusz éjszaka szállás árát Limában vagy Iquitosban, a 3 napos dzsungeltúra során a 2 éjszaka szállást a képen láthato lodgeokban, 2 ágyas szobákban, saját fürdőszobával, teljes napi 3 szori büféétkezést és az összes említett programlehetőséget helyi vezetők kíséretében. A repjegy árának változása módosíthatja a csomag árát.