SPECIÁLIS ÚTJAINK, NEM MINDENNAPI EMBEREKNEK

 

 

Az alábbiak csak ötletek különleges utakhoz, kimondottan egy-egy témára de valójában csak a fantázia szab határt. Ha bármilyen kivánságod, ötleted van, ne habozz írni és mi megvalósítjuk.

 

 

 2019-2020 AS PERU-BOLÍVIA MISZTIKUS KÖRUTAZÁS PROGRAMJA MÁR MEGTEKINTHETŐ:  ITT!

 

- Extrém kalandtúrák: Inka ösvény, hegymászás, dzsungeltúra, vulkánmászás, rafting, búvárkodás, síelés, ejtőernyőzés, stb.

- Agglegény túrák: Ha elmúltál már 30 de még nincs aki megmondja mikor menj haza, vagy elmúltál 40 és már nincs aki megmondja? Akkor irány Latin-Amerika ahol a fergeteges bulik a mindennapok részei, és a tengerpti forró homokban számtalan helyi lány várja, hogy megtanítsd magyarul ;)

- Misztikus utak: meditáció, ősi gyógymódok, gyógynövények, sámánok, rituális és misztikus központok, őserdei Ayahuasca élmény, stb.

- Horgász utak: dorado Patagoniában, vagy piranha az Amazonason, nem gond, elviszünk hozzájuk!

- Vallásos utak: koloniális városok, templomok és katedrálisok, jezsuita missziók, vallási kegyhelyek.

- Salsa, tánc táborok: azoknak akik imádják a táncot, a mozgást és ezt az őshazában kívánják elsajátítani, gyakorolni.

- Off road expedíciók: 4X4 Kolumbiából Argentínába, esetleg a bolíviai sósivatagból a chilei Atacamáig, minden szóba jöhet.

- Luxus utak: egy koloniális luxusvillában szeretnél lakni, esetleg az Amazonason úszó luxusbungalóban szállnál meg, helikopterrel repülnél Rio felett vagy privát yachttal szelnéd a karibi hullámokat, körbe járnád Galapagost, netán különgéppel repülnél az Antarktiszra? Nem gond, írd meg és elintézzük!